Gummiplader

Gummiplader og gummimåtter til alle behov og formål

Vælg gummiplader hvor du finder et stort udvalg af både gummiplader og gummimåtter i mange udformninger, der passer til ethvert formål.

Du får alt fra vores finriflede og bredriflede gummiløbere til dørkmåtter, cirkulærmåtter og ergomåtter. Vores sortiment af gummiplader og måtter til industrielle applikationer dækker alle behov. Du finder et stort udvalg af emner under hver af disse kategorier.

Vores siliconeplader i transparentkvalitet er godkendt efter BGA XV og FDA 177.2600. De bliver anvendt i industrien, hvor der stilles krav angående varmebestandighed. Skal du bruge en gummi, der er giftfri og levnedsmiddelgodkendt, er vores siliconeplader det oplagte valg.

Vores store program inden for slidgummi dækker hele spekteret af brugsbehov. Med slidgummi får du et beskyttende lag gummi, der beskytter både produkt og maskine ved for eksempel samlebåndsproduktion.

Med vores brede sortiment af højtryksplader får du pakningsplader til enhver tænkelig opgave.

Du får gummiplader og gummimåtter af ultimativ høj kvalitet hos Sørensen & Kofoed.

Læs mere om hvem Sørensen og Kofoed A/S er

 

Få teknisk rådgivning angående gummiplader.

Vores højtuddannede medarbejdere sidder klar til at give dig høj faglig og teknisk kompetent rådgivning indenfor alt, der har med gummiplader og gummimåtter at gøre.

Sørensen & Kofoed har både certificering, godkendelser og kvalitet i orden. Det giver dig tryghed, når det kommer til lovgivning og dokumentation.

Læs også mere om vores produkter indenfor:

GummiprofilerHøjtrykspladerSvampegummiGummi snorGummiløbere og gummimåtterTeflon

Gummiplader

Ring 44 92 10 88

og hør om vores mange produkter, og hvordan du får dem tilpasset til netop dit behov